top of page

Lees hier de antwoorden op

VEELGESTELDE VRAGEN

1- Hoe bestel ik kaarten met mijn ‘Rotterdampas’ of met mijn ‘Dordtpas’?

Selecteer bij het bestellen van je tickets je gewenste dag, tijd, zitplaats en het aantal tickets. Ga verder in het bestelmenu. Daar tref je iets later de term ‘couponcode’. Voer daar het woordje ‘dordtpas’ óf ‘rotterdampas’ in en de korting wordt toegepast. We wensen je veel plezier bij de voorstelling!

 

Let op!

De Gemeente doet dit jaar helaas niet mee met een compensatie met de Dordtpas. Maar het Dordts Wintercircus zet zich graag in voor mensen die het wat minder hebben. Vandaar dat besloten hebben wél een actie met de Dordtpas te doen.

 

MAAR. We wijzen je er graag op dat we een strenge controle uitoefenen, zodat uitsluitend Dordtpashouders van deze korting genieten en er geen misbruik van de actie wordt gemaakt.

2- Vanaf en tot welke leeftijd hanteert het Dordts Wintercircus Royal een ticketprijs voor kinderen?

Voor kinderen vanaf twee jaar hanteren we de kinderprijs. Kinderen jonger dan twee mogen gratis naar binnen, mits zij bij op schoot zitten van hun ouders of begeleiders.

 

De kinderprijs geldt voor kinderen tot 12 jaar.

3- Heb ik bij het Dordts Wintercircus Royal overal goed zicht?

In de basis is het antwoord op die vraag: ja! We werken dit jaar met een nieuwe tent, waarbij er optimale zichtlijnen zijn. De logeplekken (de plekken om de piste/ het speelvlak heen) bieden het beste zicht. De tribuneplekken zijn ongenummerd. Wees daarom op tijd, zodat je zelf de beste plekken kunt uitzoeken.

4- Hoelang vóór aanvang van de voorstelling is het Dordts Wintercircus geopend?

De voortent is een uur van tevoren geopend. Hier heten we je van harte welkom om gezellig wat te drinken of om wat lekkers te eten. De hoofdtent waar de voorstelling speelt, opent een half uur van tevoren.

5- Ik wil graag kaartjes aan de kassa op het terrein van het Dordts Wintercircus kopen. Kan dit?

Nee. Sinds dit jaar werken we uitsluitend met een online verkoop.

6- Mag ik foto’s en video’s maken?

Ja, maar daar zitten wel een paar voorwaarden aan:

- Fotograferen mag uiteraard, maar dan zónder flits. De flits is hinderlijk voor onze artiesten.

- Video’s maken – met je telefoon – mag. (Neem je professionele apparatuur mee, om bijvoorbeeld persopnames te maken? Neem dan hier contact met ons op om hier een aanvraag voor te doen.)

 

Voor beiden geldt: fotograaf of maak video’s met mate. We presenteren je een prachtige voorstelling en vergeet niet om daarvan te genieten!

We zouden het leuk vinden als je je beelden deelt op social media! Tag ons dan ook, zodat wij je prachtige foto’s en video’s ook zien. Facebook: @Wintercircus Royal . Instagram: @dordtscircus .

7- Zijn de zitplekken genummerd?

Alle zitplekken zijn ongenummerd. De logeplekken (de plekken om de piste/ het speelvlak heen) bieden het beste zicht. Dit zijn de eerste rijen om de piste heen.

 

De tribuneplekken (comfortabele kuipstoelen) zijn ook ongenummerd. Wees daarom op tijd, zodat je zelf de beste plekken kunt uitzoeken.

8- We hebben kaarten voor een voorstelling. Maar vrienden/ familie/ kennissen bestelden ook kaarten voor dezelfde voorstelling. We willen graag samenzitten. Kan dat?

Ja, mits jullie dezelfde ticketvariant hebben. Er zijn er namelijk twee: tribunekaarten en logekaarten.

Alle zitplekken zijn ongenummerd. De logeplekken (de plekken om de piste/ het speelvlak heen) bieden het beste zicht. Dit zijn de eerste rijen om de piste heen.

 

De tribuneplekken zijn ook ongenummerd. Wees daarom op tijd, zodat jullie samen naar binnen kunnen en zelf de beste plekken kunnen uitzoeken.

9- Waar kan ik parkeren als ik het Dordts Wintercircus Royal ga bezoeken?

Parkeren kan op het circusterrein, aan de Laan van Europa in Dordrecht. Vergeet daarvoor niet alvast online om je parkeerticket aan te schaffen. Een parkeerticket bestel je samen met je voorstellingstickets. Je kunt ze ook later alsnog ‘los’ bestellen.

 

Selecteer daarvoor op deze pagina de voorstelling die je bezoekt en selecteer de ticketoptie ‘parkeerticket’.

10- Is het Dordts Wintercircus Royal rolstoelvriendelijk en worden er rolstoeltickets verkocht?

Jazeker! Het Dordts Wintercircus Royal is rolstoelvriendelijk. Alles is 'gelijkvloers' begaanbaar en we hebben rolstoeltoiletten. 

Elke voorstelling hebben we plek om 20 tot 25 bezoekers met een rolstoel welkom te heten. Rolstoeltickets bestel je makkelijk op deze pagina. Deze rolstoeltickets kosten €25,-.

Rolstoeltoeschouwers krijgen een plek in de loge.

1- Gaan begeleiders (van familie tot vrienden) mee? Zij kunnen dan een reguliere ticket bestellen in de loge.

 

Ter info: de loge grenst aan de tribune.

2- Het is daarbij dus ook mogelijk dat de toeschouwer in de rolstoel in de loge zit. En dat de rest van het gezelschap een tribuneticket koopt.

Tip voor het tweede geval: kom dan op tijd. Dan kunnen jullie de beste plek op de tribune - dichtbij de rolstoel in de loge - uitkiezen. Zo zitten jullie alsnog dichtbij elkaar.

bottom of page